Home Velkomst Bonus 888sport Velkomstbonus – 1.000 kr

888sport Velkomstbonus – 1.000 kr

888sport velkomstbonus

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 300x59 - 888sport Velkomstbonus - 1.000 kr

Hvis du ikke har boet i en hul, uden adgang til internettet eller et tv, så har du sikkert set eller hørt om 888sport. Det er en af ​​de ældste og mest berømte virksomheder på markedet i dag. Den sportsdominerede del af 888-mærket, har et helt andet udseende end den anden del af 888-mærket. Lad os se nærmere på sportssektionen nedenfor.

Hvem er 888sport?
Virksomheden har været aktiv siden 1997, dvs. allerede fra de tidlige dage, med online gaming. Virksomheden har en rig og omfattende historie og dets aktiebesiddelse (Cassava), har været i branchen, siden lanceringen.

888sport er licenseret i både Storbritannien og Gibraltar. Storbritanniens Gambling Commission-licens, er et af de mest efterspurgte i online gaming verdenen, imens Gibraltar-licensen er nødvendig, fordi virksomheden har et stort kontor i den skattevenlige britiske stat.

888sport spil
888sport tilbyder en bred vifte af spil, på næsten alle sportsgrene, dog hvor det største udbud er fodbold. Alle de store fodboldligaer i verden, er dækket massivt ind. Du finder mere end 80 forskellige spil på kampene i de store ligaer (Frankrig, Spanien, England, Tyskland, Italien). Alle weekend kampe odds, er allerede udgivet mandag. Så hvis du vil starte tidligt i begyndelsen af ​​ugen, er dette fuldt ud muligt med 888sport.

Udover fodbold, kan du også spille følgende sportsgrene: tennis, hockey, dart, basketball, håndbold, cykling, motorsport, cricket, golf og atletik. Der er et bredt udvalg af alle de ovennævnte sportsgrene, i tillæg til de fleste begivenheder i live-spillet.

Hvis du kender Unibet-mærket, vil du sikkert se mange ligheder mellem disse to mærker. De har omtrent de samme tilbud på deres sider, hvilket er fordi at de bruger den samme leverandør. Glem ikke at til nye spillere, tilbydes der en cool bonus.

 Hvordan får jeg bonusen?
1. Klik på dette 
specielle link eller på den grønne knap nedenfor.
2. Åben en ny konto hos 888Sport
3. Start med at spille og få 1000kr i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarlig

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 300x59 - 888sport Velkomstbonus - 1.000 kr

Hvem kan spille hos 888sport?
Sammen med forskellen fra at have et britisk spillicens, kommer her en liste over lande, som 888sport ikke kan acceptere spillere fra. Dette er heller ikke en overraskelse; At opretholde god stilling på det nogensinde ønskelige britiske marked, er grunden til at selskabet begrænser spil til lande som USA, hvor de accepterede spillere fra det tidspunkt, indtil UIGEA-loven fra 2006 trådte i kraft. Her er en liste fra 888sport af deres begrænsede lande:

Afghanistan, Australien, Belgien, Bulgarien, Cuba, Danmark, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Ungarn, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Italien, Kuwait, Macau, Filippinerne, Puerto Rico, Rumænien, Singapore, Sydkorea, Sydsudan, Spanien, Sudan, Thailand, Kalkun and Amerikas Forenede Stater.

Oddsene for 888sport
I forhold til resten af ​​bookmakerne på markedet, er 888sport helt sikkert den førende til at give de bedste odds. Det siges dog, at det måske ikke er muligt at finde de bedste odds for den enkelte kamp. Men hvis man kigger over det hele og tager en fuld runde, i en af ​​de største ligaer, vil du helt sikkert finde en af ​​de bedste tilbagebetalinger på markedet. Som jeg skrev tidligere, er Unibet og 888 sport meget ens i udbuddet, fordi de har samme leverandør. Er du på udkig efter de bedste odds i de store ligaer, så er 888sport absolut det rigtige valg.

888sport velkomstbonus

Live Betting hos 888sport
Nuværende live-væddemål er vejen frem, i forhold til mange af konkurrenterne. De tilbyder en bred vifte af live-væddemål, 24 timer i døgnet. Her finder du alt fra fodbold, håndbold, tennis, dart, cricket, basketball, cykling, motorsport og meget mere.

Ved 888sport live-væddemål kan du satse og derefter lukke væddemålet, inden tidenen løber ud. Måske har du en dårlig følelse af spillet og kan dermed reducere tabet eller endda sikre en rigtig god sejr.

Software leverandører
888sport har brugt deres egen software siden starten. At have deres eget in-house udviklingsteam betyder, at virksomheden kan foretage ændringer på den platform, de har brug for. I modsætning til andre virksomheder, som skal vente i køen med en flok andre licenstagere, på en tredjeparts softwarepartner.

Softwaren er fremragende, giver linjer hurtigt og giver mulighed for at indsatser kan finde sted, uden noget buffer overhovedet. Der er også en 888sport mobilapp tilgængelig for iOS- og Android-enheder (dette er sandsynligvis begrænset til jurisdiktioner, som mobiludbydere tillader). Hvad det betyder, er at mens du sidder i en kamp, ​​kan du hurtigt og nemt få adgang til live-væddemålene, så du kan satse i realtid under spillet.

Mobiltelefon
Jeg elsker det faktum, at der er et super mobilsite, samt en indbygget app til 888sport. I disse dage, udfører de fleste spillere deres indsatser på deres enheder, og at have nem adgang til deres 888sport-konto betyder, at indsatser kan gøres hurtigere og oftere. Jeg ved, at jeg med sikkerhed vil bruge mobilappen til spil.

Masser af kampagner
Virksomheden har brugt meget tid på at lave en masse små kampagner, der med sikkerhed vil behage selv de mest kræsne gamblere. Mange af disse kampagner er forsikringsbaserede (se kampagnesektionen nedenfor for detaljer), som er perfekte til folk, der føler, at de bliver taget ved næsen i sidste øjeblik af disse spil.

Kundeservice hos 888sport
De har en god og stabil kundeservice. Du har dansktalende support, som du kan nå både via mail og telefon, kl. 10-22 på hverdage og kl. 10-18 i weekenden. Ved e-mail, kan du forvente et svar inden for 24 timer, men i de fleste tilfælde får du svar, inden for 6 timer. Hvis du støder på et “akut” problem, anbefaler vi, at du ringer i stedet.

Bank
Indbetalingsmuligheder:

Visa, MasterCard, Visa Electron, Neteller, PayPal, Skrill, E-Check, Wire Transfer, EPS, GiroPay, IDebit, iDeal, Instadebit, Instant Banking, Trustly andPaysafecard.

Optagelses Muligheder:
Visa, MasterCard, Visa Electron, Neteller, PayPal, Skrill and Wire Transfer.

Vurderingen af 888sport
Alt i alt synes vi at det er et meget godt websted, med mange gode muligheder. Først og fremmest er valget af præmiespil, rigtig godt! Live-sektionen har ligeledes en usædvanlig høj standard. Samtidig har du mulighed for at spille på 888sport.dk via mobiltelefon.

Hvad angår oddsene for de forskellige ligaer og kampe, er det klart, at 888sport er på toppen, og når man ser på betalingsraten, er de også over gennemsnittet på markedet. Vi anbefaler stærkt 888sport.dk, som en pålidelig og voksende side, der kun bliver større og større for hver dag.

Er du klar til din velkomstbonus?
1. Klik på dette specielle link eller på den grønne knap nedenfor.
2. Åben en ny konto hos 888Sport
3. Start med at spille og få 1000kr i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarlig

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 - 888sport Velkomstbonus - 1.000 kr888 Sports.dk