Home Velkomst Bonus Betfair Velkomstbonus – 100% Bonus Op Til 1.000 KR.

Betfair Velkomstbonus – 100% Bonus Op Til 1.000 KR.

Betfair

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 300x59 - Betfair Velkomstbonus - 100% Bonus Op Til 1.000 KR.

 

Betfair ønsker virkelig at byde dig velkommen til deres verden. De giver op til 1000 DKK i gratis odds til nye kunder! 

Lige nu op til 1000 DK velkomst bonus, som nyregistreret kunde hos Betfair. Lav din første indbetaling og indtast bonuskoden ZBBJ01i i det tilsvarende felt, for at få adgang til indsatsbonussen. Eksempel: sæt et odds på 100 DKK i fem individuelle spil, med 1,50 som minimale odds og du får 200kr gratis. Dette kan lade sig gøre i alt 5 gange, indtil du rammer 1000 DKK. Dine fem gratis spil, er gyldige 30 dage efter at du har fået kvitteringen og ved registrering gælder Betfair vilkårene.

TIP
Den første indbetaling skal betales med kreditkort eller Paypal, for selv at få adgang til stjernebonus Betfair tilbud. Bonussen er kun tilgængelig på Sportbook og ikke på Betting Exchange. Det er også vigtigt at bemærke, at selvom du bruger mere end $ 100 / kvalitativt væddemål, er beløbet kun gyldigt for det givende væddemål. Du får også mulighed for at opdele en gratis spilbalance i flere spil, idet du siger, at du ikke skal deponere hele din gratis indsats.

Hvordan får jeg bonussen?

1. Klik på dette specielle link eller på den grønne knap nedenfor.
2. Start en ny konto hos Betfair
3. Start med at spille og få 1.000 kr. i gratis odds. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarligt.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 300x59 - Betfair Velkomstbonus - 100% Bonus Op Til 1.000 KR.

Betfair
Virksomheden er grundlagt af Edward Wray og Andrew Black. Det er vokset til et af de mest fremtrædende navne på markedet, på trods af at virksomheden blev grundlagt i 2000. På nuværende tidspunkt, er Betfair uden tvivl en af ​​de største spillewebsteder.
Deres ugentlige salg i Storbritannien alene, overstiger det imponerende beløb på £ 50 millioner, hvilket betyder at dine penge er mere end sikkert ved dem. At være et af de største navne, har sine fordele i forhold til konkurrenter på markedet, og vi er her for at informere dem om nedenstående linjer.
Alt handler naturligvis ikke om at få nye kunder og Betfair har meget at tilbyde, selv til sine eksisterende kunder. Nedenfor nævner vi kort de tilbud, du ikke bør gå glip af. Men besøg venligst Betfair’s hjemmeside, for endnu flere spektakulære tilbud.
Heste- og greyhound racing fans, vil elske specialtilbuddet til særlige arrangementer. Du placerer et enkelt væddemål på et hestevæddeløb omfattet af ITV / ITV4 og det viser sig i sidste ende at være et vindende væddemål, med odds 3/1 eller mere, får du ikke kun fordele, men den gratis indsats i antallet af din indsats (op til 25 kroner). Det fungerer ligesådan for hunde væddeløb omfattet af Sky Sports, med den eneste forskel at minimum odds for din vindende hund skal være 2/1.

Du er en fodboldfan? Ingen bekymringer, Betfair har også mange specielle tilbud til dig. Hver weekend får du chancen for at finde det specielle tilbud, der rent faktisk øger oddsene for nogle af de mest interessante valg for flere af de fem bedste europæiske ligaer.

Bortset fra det, vil du fordoble din fortjeneste, hvis du placerer et væddemål på den første, efterfølgende, eller når som helst målscorer, og hvis netop din målscorer laver to eller flere mål, vil Betfair fordoble din fortjeneste. Husk dog, at maksimumsbeløbet for denne type er 100kr.

Betfair

Mobil app og computerskærm
Fungerer godt på computer og er utrolig let at forstå. I modsætning til de andre overbefolkede hjemmesider, er den du finder på Betfair, super let at navigere i. Mobilmappen er endnu bedre. Du kan gøre næsten alt hvad du kan gøre på din computer, via din mobiltelefon. Fungerer godt på både iOS og Android-enheder.

Betaling
Betfair understøtter følgende betalingsmetoder: Kreditkort, betalingskort, PayPal, Paysafecard, Bankoverførsler, Skrill og Neteller. Du bør vide, at kun indskud med betalingskort, kreditkort eller bankoverførsler giver dig mulighed for at udnytte alle ovennævnte kampagner. For at opsummere, tilbyder Betfair virkelig den rigtige deal for både de erfarende, og se som er nye til online-væddemål. Dine penge vil næppe være mere sikre andre steder, og dets enkelhed gør det nemt. Betfair er et af vores mest populære spilwebsites.

Hvordan åbner jeg en konto?
1. Klik på dette specielle link eller på den grønne knap nedenfor.
2. Åben en ny konto hos Betfair
3. Start med at spille og få 1.000 kr. i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarligt.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.01.23 300x59 - Betfair Velkomstbonus - 100% Bonus Op Til 1.000 KR.