Home Velkomst Bonus Betsafe Velkomstbonus – Spil for 500 kr. extra

Betsafe Velkomstbonus – Spil for 500 kr. extra

Betsafe -  Velkomstbonus

Screen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Betsafe Velkomstbonus – Spil for 500 kr. extra

Betsafe er et af de største navne i verden indenfor ​​online sportsvæddemål, med omkring 450.000 kunder, fordelt på 100 forskellige lande. Virksomheden blev først grundlagt i 2006, men er på trods af det, allerede blevet en af ​​de mest veletablerede online bookmakere, med et utroligt stort udvalg af sport at oddse på.

Udover at tilbyde standardbilletten til fodbold, tennis, rugby, golf og basketball, er der også mere usædvanlige sportsgrene på Betsafe. Herunder kan nævnes: bandy, australsk fodbold, gælisk sport, blandet kampsport og trav. Der er også de stadig populære e-sportsvæddemål, og du kan også tjene på politik, forretning, musik og tv-arrangementer, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag.

Betsafe er en del af Safepay Malta Limited, hvilket betyder at hovedkvarteret ligger i Malta. Det er licenseret af Malta Gaming Authority (MGA) og UK Gambling Commission.

Firmaets dækning af sport og ligaer er generelt meget god, og der er live streaming af sportsbegivenheder. Med en udbetaling på 93,44% og en bred vifte af væddemål, er der mange fordele ved at spille online på Betsafe.

Bonus
Betsafe er bestemt ikke den mest generøse af online bookmakern når det kommer til bonusser og kampagner ved sportsvæddemål, og de kan sket ikke konkurrere med firmaer som Paddy Power eller William Hill.

De har dog en god bonus for alle nye spillere. Du får 100% op til 500 kr. odds bonus, som du kan bruge til at spille på forskellige sportsbegivenheder. Det vil sige at, hvis du indbetaler 1000 kr. på din første indbetaling, vil du modtage 1000 kr. i kasinobonussen som du kan spille for.

Du aktiverer bonussen, når du registrerer dig som en nuværende bruger og foretager din betaling. De tilgængelige regler er som følger: Bonusbeløbet skal konverteres 16 gange til ethvert spil, med odds på 1,5 eller højere. I kombinationsspil, hvis du spiller et spil på tre kampe eller mere, og kuponen har et væddemål på mindst 3,00, vil du kunne konvertere bonussen endnu hurtigere. I dette tilfælde, konverterer du kun bonussen 12 gange, før du kan få dine bonuspenge betalt til din konto.

Disse betingelser bør du have i tankerne, men det er intet ud over det sædvanlige. Nu skal du bare begynde at nyde spillet på Betsafe!

 Hvordan får jeg bonusen?
1. Klik på dette specielle link eller på den grønne knap nedenfor.
2. Åben en ny konto hos Betsafe
3. Start med at spille og få 1.000 kr i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarligt.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Betsafe Velkomstbonus – Spil for 500 kr. extra

Betsafe hjemmesiden
Selvom det måske ikke er så glimrende som nogle af de andre online-væddemålssider, du måske kommer forbi, fungerer seniliteten af ​​Betsafe’s hjemmeside til stærk fordel for den. Sportsspilssiderne er yderst pæne og kompakte, hvilket gør dem nemme at navigere og nemmere at bruge.

Brug af fanebladet øverst på skærmen, er den hurtigste måde at komme der hen hvor du vil. De seks vigtigste faner i sportsspil sektionen er: odds, livescores, kampagner, premier liga, væddemål tips og Betsafe Boosts, der linker direkte til de vigtigste indholdssider. På venstre side finder du en liste over alle de forskellige sportsgrene, der tilbydes af Betsafe. Der findes samtidigt et nummer, der giver dig besked om, hvor mange arrangementer der er for hver. Hvis du udvider disse, finder du flere muligheder, hvilket betyder at du kan holde skærmen ryddet op, når du søger efter noget, du er interesseret i.

Siderne indlæses hurtigt, og der synes sjældent at være tekniske problemer med webstedet. Den virtuelle sport, er nogle gange lidt langsom til at starte op, men de udgør en god tilføjelse til webstedet, som du ikke finder ved hver online bookmaker. Dette betyder, at der altid er et alternativ til den egentlige sport, hvis der ikke er noget der lige er for dig. Glæden ved e-sport er, at det er der 24/7. Dermed kan du finde noget at satse på, uanset tidspunkt på dagen eller natten.

Betsafe - Velkomstbonus

Live betting
Dette er den mest populære form, når det kommer til dansk sportsvæddemål.
Her kan du spille på onlinespil, imens begivenhederne forløber live. Hvad der gør det så spændende ved live væddemål er at oddsene ændres, når spillet ændres. Med Betsafe finder du alle aktuelle live odds.

Mobil
Selvfølgelig har Betsafe sin egen mobile betting app. På appen kan du placere dine spil, uanset hvor du er. Det er altid en fordel, at du ikke sidder fast på computeren når du spiller. For eksempel, hvis du er inviteret eller har andre planer i løbet af spillet. Dette tager os videre til det næste punkt. Turneringer og spil, der ikke er vises på tv, vises som regel direkte her. Så du kan finde en gratis live stream. for mange kampe. Og du kan vælge at spore dem, mens du spiller dem.

Indbetalings- og tilbagetrækning indstillinger
Betsafe accepterer alle betalingsmetoder, du ville forvente fra en online bookie – debit eller kreditkort, direkte bankoverførsel, Neteller, Skrill eller via et Paysafecard. PayPal er dog ikke en mulighed på her.

En lille ulempe ved Betsafe-webstedet er, at du ikke kan angive en indskudsgrænse, hvis du spiller via mobilappen. Selvom du kan indstille grænser, ved at logge ind på hovedsiden, kan den ubegrænsede adgang via telefon eller tablet, vise sig at være fristende for nogle.

Udbetalinger fra Betsafe, behandles normalt inden for 24 timer, så forvent ikke at se dine gevinster øjeblikkeligt på din bankkonto. På samme måde som indskud, kan du vælge at indsamle dine penge via direkte bankoverførsel, Visa, Neteller, PayPal eller Skrill eller via Tillid. Med Visa eller bankoverførsel kan det tage mellem to og fem hverdage, mens Neteller og Skrill er øjeblikkelige. Trofast kan variere afhængigt af din bank, så det kan være øjeblikkeligt, eller du kan måske risikere at vente til den næste arbejdsdag.

Kundeservice
En plus ved Betsafe er, at det er hurtigt og nemt at finde svar på dine spørgsmål. Der er en Live Chat-indstilling under 24/7 Hjælp og Support-kolonnen nederst på hver side eller ved spørgsmål øverst, hvilket der ifølge Betsafe, gives svar på inden for 30 sekunder normalt. Du kan også komme i kontakt med Betsafe via e-mail (svartid på 30-60 minutter i gennemsnit) eller telefonisk (normalt besvaret inden for 0-2 minutter).
Telefon: 70 14 22 19
Mail: support-dk@betsafe.dk.

Er du klar til at spille på Betsafe?
Klik på dette specielle link eller på den grønne knap nedenfor.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Betsafe Velkomstbonus – Spil for 500 kr. extra