Home Velkomst Bonus Unibet Velkomstbonus – 100% bonus op til 1.500 kr

Unibet Velkomstbonus – 100% bonus op til 1.500 kr

Unibet BonusScreen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Unibet Velkomstbonus - 100% bonus op til 1.500 kr

  • Stort udvalg af væddemåls markeder.
  • Fremragende In-Play væddemåls tjeneste.
  • Høje odds på fodbold og andre sportsgrene.

Unibet er en af ​​de største operatører i Europa, selv om de ikke har samme tilstedeværelse som William Hill og Coral. Men det er rigtigt for dem, hvad angår værdi og kvalitet med spil certifikater i hele Europa. Unibet har eksisteret i næsten to årtier, hvilket har givet dem stor erfaring inden for online teknologi og sikkerhed. På grund af dette kan de tilbyde deres kunder et rigtigt godt slutprodukt og har allerede 14 millioner kunder, fra over 100 forskellige lande. Dette er noget, der rent faktisk får dem til at skille sig ud. De er blevet stemt til at være årets bedste europæiske bookmakere.

Unibet har et stort udbud af væddemål og derudover er Unibets odds, altid konkurrencedygtige på markedet.

Unibet er også kendt for at tilbyde særlige kampagner, til danske spillere. Disse involverer ofte risikofri væddemål på fodboldkampe, og særlige konkurrencer, hvor der er store præmier og oplevelser på spil.

BONUS! Som ny spiller får man 100% op til 1500 kr. Velkomstbonus.
100% velkomstbonus op til 1500 kroner. Udfyld registreringsformularen på Unibet’s hjemmeside og fortæl hvordan du vil have bonussen.
Dernæst betaler du et depositum, på mindst 80 kr. Unibet fordobler depositummet, til i alt 1.500 kr. Hvis du vælger at spille for 1500 kr., vil du modtage i alt 1500 kr. ekstra i bonus, hvilket vil give dig 3000 kr. at spille for.

Hvordan får jeg bonusen?

  1. Klik på dette specielle linkeller på den grønne knap nedenfor.
  2. Åben en ny konto hos Unibet
  3. Start med at spille og få 1500 kr i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarligt.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Unibet Velkomstbonus - 100% bonus op til 1.500 kr

Bonussens spilkrav
Minimum odds er 1,40, for at blive betragtet som korrekt, og bonussen skal spilles fem gange, før den er godkendt til at blive hævet af banken. Men hvad hvis jeg vil spille med lavere odds? Eksempelvis er det ved en odds på 1.20, er det en god ide er at kombinere flere kampe, for at komme over 1,40 odds grænsen.

Husk dog, at hvis du kombinerer forudindstillede spil, med live-spil, er det ikke inkluderet i væddemåls kravet. Det er kun muligt at investere i de penge, der er bundet til salgskravet for de begivenheder, der vil blive løst, når bonussen er aktiv, det vil sige 60 dage. Når du er logget ind på Unibet’s platform, kan du følge din bonus under fanen; Min konto.

Unibet odds
Det er nemt at navigere unibet, ved hjælp af en smart “sportsbog”. Dette giver dig adgang til en liste over de mest populære spil og det er let at navigere mellem forskellige sportsgrene og ligaer.

unibet velkomstbonus

Ekstramateriale
Unibet tilbyder en bred vifte af muligheder. Alt fra live resultater, live stream’s og statistikker. Du finder alle dine yndlings sportsgrene. Selvfølgelig kan du også se live streaming og live væddemål, på samme tid, for den bedst mulige oplevelse.

Unibet er noget ualmindelig på den måde, at du har mulighed for at spille noget, der hedder action-væddemål. Hvis du vinder, vil du modtage betalingen inden for 60 sekunder. Utroligt spændende og let at nyde. Du finder funktionen under Live-væddemål. Derudover, er der også mulighed for at spille kuponspil, med store pengestrømme.

En helt ny indsats på væddemål, kaldet “Bet up section”, er også tilgængelig. Her vinder du en del af jackpot, og du kan spille på både din computer og mobil. Log ind på Unibet’s hjemmeside og få flere oplysninger og forklaringer på alt, hvad du behøver. Held og lykke.

Betaling
Du kan betale med mange forskellige muligheder: Visa, Kreditkort, Debetkort, Mastercard, Maestro, E-wallet. Hver betalingsmetode har dog nogle forskellige behandlingstider, men Unibet opkræver ikke gebyrer for selve betalingen. Betalinger på Unibet, er altid sikre!

Websted og mobil app
Layoutet er simpelt, frisk og er blevet testet mange gange, og at siden har vundet mange priser, kan ses. Alt er klart, så du kan se odds og klikke på markederne hurtigt. App’en er også fantastisk, fordi den giver dig mulighed for at bruge nogle af unibets bedste funktioner. For eksempel deres Bet UP-funktion. Allround, giver det en rigtig god oplevelse.

Kundeservice
Unibet hjælp sektionen, er organiseret meget godt, så du formentligt finde svar på spørgsmål, uden at du behøver deres hjælp. Hvis du skal kontakte dem, kan du gøre det igennem deres chat portal, som har en gennemsnitlig svartid på 30 sekunder. Du kan også e-maile dem, hvor den gennemsnitlige svartid, er mindre end tre timer. Der er ingen telefonsupport til at kontakte Unibet på, men deres e mail er info@unibet.com.

Unibet er en af de bedste udbydere derude, og alt fra de meget grundlæggende funktioner, til deres oprindelige funktioner, er lavet med kvalitet. Der er en følelse af kvalitet i gennem hele webstedet, fra markeds sortiment og odds, til live-spil og live stream’s. Dette er en højkvalitets operatør, også en prisvindende, og de bør virkelig betragtes som en stor spiller.

Hvordan får jeg bonusen?

  1. Klik på dette specielle linkeller på den grønne knap nedenfor.
  2. Åben en ny konto hos Unibet
  3. Start med at spille og få 1500 kr i gratis væddemål. Du skal være 18+, og du skal spille ansvarligt.

Screen Shot 2018 04 06 at 16.10.59 - Unibet Velkomstbonus - 100% bonus op til 1.500 kr

unibet-logo